Pennen bedrukken voor promotie doe je bij WOT promotions

WOT! PromotionsPromotie door middel van alledaagse artikelen is een goede manier om een bedrijf bekender te laten maken. Zo kunt u bij WOT promotions pennen bedrukken. Hier staat dan uw bedrijfslogo of naam op gedrukt.

Pennen bedrukken in alle kleuren en maten

Pennen kan een persoon nooit genoeg hebben, daarom is dat een uitstekende keuze. Het is ook eens wat anders dan een visitekaartje. Daarbij loop je ook meer het risico dat een visitekaartje in de prullenbak beland. Zo vergeten klanten ook weer sneller terug te komen. Door een pen te geven, straal je toch wat meer klasse uit en zouden klanten sneller aan uw bedrijf denken en terug komen.

Eigen ervaring met pennen bedrukken

Een tijdje geleden heb ik gekeken op de site van WOT promotions voor een artikel die zeker nut kan hebben. Pennen bedrukken leek mij slim. Pennen heb je altijd wel een keer nodig en is dan helemaal leuk als je eigen bedrijfsnaam erop staat. Zo heb ik verschillende kleur pennen laten bedrukken daar. Toen ik ze binnen kreeg was ik verbaasd dat het zo’n goed kwaliteit was. Het is zeker een aanrader voor bedrijven, je kan ze aan klanten meegeven en aan collega’s.